Népszerű bejegyzések

2011. február 24., csütörtök

Speciális kedvezmény

Maximális kedvezmény minimális összeg vásárlása esetén is!!!!
 
Gondot okoz cégednek a karácsonyi ajándékok tetemes számlája?
Nem költesz sokat, mégis szeretnél olyan áron hozzájutni a céges reklámajándékokhoz, mint az, aki több millió forintért vásárol?

A Happy Pack Kft. egyedülálló lehetőséget kínál azon kisebb cégeknek, akik alig pár tízezer forintot költenek reklámajándékokra karácsonykor.

Már 160.000 Ft-os ( nettó 128.000 Ft. ) vásárlás esetén is hatalmas, 30%-os kedvezményt biztosítunk számodra.


Mire érvényes a kedvezmény?
 Termékeinket a www.happypack.hu oldalon megtalálhatod vagy kérd ingyenes katalógusunkat.
 Hogy tudod ezt igénybe venni?
Ha regisztrálsz a programunkba, havi befizetés ellenében ajándékutalványt vásárolsz minden hónapban 2011. augusztusáig, vagyis 8 hónapon keresztül, karácsonyi előtakarékosságunkban veszel részt.
 Ha befizeted az első 8 hónapos díjat jogosulttá válsz a 30 %-os kedvezmény igénybevételére szeptember második hetétől esedékes szállításainknál.
 Hogy tudok regisztrálni?
 Küldj egy e-mailt az info@happypack.hu címre Karácsonyi előtakarékosság  néven az elérhetőségeiddel, és felvesszük veled a kapcsolatot a részletek pontosítása végett.
Nem az első hónapban értesültél az akciónkról?
Semmi gond, hisz június 1-jéig bármikor bekapcsolódhatsz programunkba oly módon, hogy a már eltelt hónapokat egy összegben befizeted.
Hogyan kapod meg az utalványokat?
Az ajándékutalványt postai úton eljutatjuk részedre minden hónapban a befizetés teljesülésekor.
Mikor kaphatod meg a termékeket?
A megrendeléseket legkésőbb 2011. szeptember 1-jéig le kell adnod, de ha meghatározhatod a szállítás időpontját velünk egyeztetve, viszont a megrendeléseket legkorábban szeptember második hetétől szállítjuk ki december 31-éig. Emblémázás esetén egy hét plusz időtartammal kell számolnod, így add le megrendelésed mihamarabb.
Mi van, ha nem adod le a megrendelésed időben?
Amennyiben az ajándékutalványaidat nem használod fel, vagyis nem adod le rendelésed szeptember 1-jéig, természetesen nem veszik el, hisz egész 2012. december 31–éig levásárolhatóak névértékükön. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik szeptember 1-jéig nem fizetik be a teljes összeget.
Kényelmetlen neked a havi befizetés, de szeretnéd a kedvezményt igénybe venni?

Amennyiben nem szeretnél az adminisztrációval vesződni, 2011. június 1-jéig bármikor egy összegben megveheted 160.000 Ft-os vásárlási utalványodat, amivel jogosulttá válsz további 5 % kedvezményre, tehát összesen a 35 %-os kedvezmény igénybevételére. Erre is a vonatkozik, hogy szeptember 1-jéig ad le megrendelésed, amit szeptember második hetétől szállítunk.

Előbb szükséged van a termékekre, mint a szeptember 1-jei határidő?
Az ajándékutalványok bármikor beválthatóak névértékükön 2012. december 31-éig.
Mit kell még tudom?
Felhívjuk figyelmedet, hogy bár több ezer terméket tartunk raktárunkban, de előfordulhat, hogy az általad választott épp nincs készleten, vagy rajtunk kívülálló okok miatt már nem beszerezhető.
Tudnod kell, hogy több termékünk is más kontinensekről érkezik, így bizonyos esetekben nem ritka a 3 hónapos beérkezési idő sem.
Válassz többféle terméket, ami szóba jöhet vagy add le megrendelésed mielőbb!
Más kedvezménnyel nem vonható össze ajánlatunk!!
Megrendeléseket egész évben folyamatosan felveszünk és minden esetben rendelkezésedre álunk bármilyen kérdés esetén.
Tetszik az elgondolás, de a részleteket szeretnéd velünk egyeztetve kidolgozni?
Fordulj hozzánk bizalommal. Megtaláljuk a közös megoldást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése